شماره تماس :02188990405

رویکردها، سیاست ها و برنامه های تحولی در سال جاری

رویکردها، سیاست ها و برنامه های تحولی در سال جاری

فهرست مطالب

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در اجلاس مدیران مالیاتی سراسر کشور اعلام کرد
  

رویکردها، سیاست ها و برنامه های تحولی در سال جاری

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در اجلاس مدیران مالیاتی سراسر کشور ، ضمن تبیین رویکردها ،سیاست ها و جهت گیری های اساسی نظام مالیاتی در دوره جدید ، برنامه های تحولی برای تحقق اهداف سازمان را تشریح کرد.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، دکتر داود منظور، رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در اجلاس سراسری مدیران امور مالیاتی کشور ، ضمن تبیین رویکردها و جهت گیری های اساسی نظام مالیاتی در سال 1401، خاطرنشان کرد : با اجرای برنامه هایی از قبیل هوشمندسازی فرآیندها، مبارزه جدی با فرارهای مالیاتی، تسریع در رسیدگی ها، وصول معوقات و همچنین ارایه خدمات الکترونیکی موثر، به دنبال افزایش رضایت مندی مودیان و تحقق درآمدهای مالیاتی سال جاری هستیم.
دکتر منظور، میزان درآمدهای مالیاتی پیش بینی شده در بودجه سال جاری را حدود 450 هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت : در سال گذشته با تمرکز بر اقداماتی از قبیل مبارزه با فرار مالیاتی ، تسریع در رسیدگی ها و وصول مطالبات ،رسیدگی به پایه های مالیاتی معطل مانده از گذشته ، ایجاد ممیزی های ویژه ، اجرای ماده 97 قانون مالیات های مستقیم ، اجرای موتور ریسک و کاهش اطاله دادرسی ، گام های موثری در جهت افزایش درآمدهای مالیاتی برداشته شد و با تحقق 113 درصدی درآمدهای سال گذشته ، رکورد خوبی در وصول درآمدهای مالیاتی ثبت گردید.
وی تاکید کرد: الگو و چارچوب کلی ما برای پیشرفت و توسعه نظام مالیاتی، رعایت انصاف و عدالت، ارتقای رضایتمندی مودیان، هوشمندسازی نظام مالیاتی، تسریع در رسیدگی ها، مبارزه با فرار مالیاتی و ارتقای سلامت نظام اداری است.
معاون وزیر اقتصاد، با تاکید بر هوشمندسازی نظام مالیاتی و حاکمیت داده ها،خاطرنشان کرد: برای تحقق این برنامه کلان، نظام مالیاتی در حال حرکت به سمت ایجاد فرآیندهای مبتنی بر فناوری های اطلاعاتی و همچنین ایجاد ساز و کارهایی هستیم که بتوان به اطلاعات و داده‌های واقعی افراد در نزد سایر دستگاه های ذیربط دست یافت و درحقیقت، این اطلاعات مبنای تشخیص درآمد و وصول عادلانه مالیات خواهد بود.
 رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه اطلاعات و داده ها از مبادی مختلف به سازمان امور مالیاتی می‌رسد، گفت: از جمله این مبادی ها، اطلاعاتی است که در چارچوب ماده 169 مکرر قانون مالیات های مستقیم از سوی دستگاه های ذیربط به سازمان ارسال می شود.
وی با اشاره بر ضرورت مبارزه جدی با فرار مالیاتی و شناسایی مودیان جدید برای برقراری عدالت مالیاتی و تحقق درآمدهای مالیاتی سال جاری گفت: با اجرای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان که کمک شایان توجهی به هوشمند شدن فرآیندها و تشخیص عادلانه و واقعی درآمد اشخاص می نماید، فرار مالیاتی به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.
وی در ادامه به ایجاد سامانه ای به منظور بررسی و رصد تراکنش های بانکی اشاره کرد و گفت: با اجرای کامل ماده 97 قانون مالیات های مستقیم و حسابرسی مبتنی بر ریسک، ضمن پذیرش بخش قابل توجهی از اظهارنامه های مالیاتی مودیان، صرفا رسیدگی درخصوص مودیان دارای ریسک بالا، با تکیه بر اطلاعات سامانه تراکنش های بانکی و سایر اطلاعات واصله انجام خواهد گرفت.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور همچنین موضوع رضایت مندی و تکریم مودیان را بسیار مهم و اساسی برشمرد و گفت: برای ارتقای رضایتمندی مودیان باید از تمام تدابیر لازم و اقداماتی که می تواند منجر به اعتماد بیش از پیش مردم به نظام مالیاتی شود، بهره ببریم.
دکتر منظور اضافه کرد: در این راستا کلیه فرآیندهای مالیاتی به صورت الکترونیکی به مودیان ارایه می شود و همچنین زمینه تسریع در رسیدگی به پرونده های مالیاتی از طریق تقویت موتور ریسک طرح جامع مالیاتی و همچنین تسریع در فرآیند دادرسی مالیاتی را بوجود آورده ایم.  
پرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button