تشکیل پروندهی قضایی برای پزشکانی که از حساب یا دستگاه کارتخوان دیگری استفاده نمایند
به نقل از گزارش رسانه مالیاتی ایران، سعید توتونچی ملکی معاون حقوقی و فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور در جلسه کارگروه مقابله با فرارمالیاتی سازمان اظهار داشت: برخی گزارشات مبنی بر استفاده از حساب، کارت یا دستگاه کارتخوان دیگری در محل کسب برخی مشاغل که اغلب آنان در حوزه سلامت و درمان هستند، از طریق سامانه سوت زنی بدست سازمان امور مالیاتی کشور رسیده است.
وی با بیان این مطلب که همه افرادی که درصدد کتمان درآمد و اجتناب از پرداخت مالیات هستند مورد رصد نظام مالیاتی قرار دارند گفت: در راستای اجرای ماده 274 قانون مالیات های مستقیم، دستور رسیدگی با اولویت بالا در این زمینه صادر شده است و پس از حصول اطمینان از صحت موضوع، دفتر حقوقی سازمان، اقدام به تشکیل پرونده قضایی ویژه برای ایشان و ارجاع به قوه قضاییه خواهد نمود تا متخلفین، اعم از صاحبان حساب، کارت یا دستگاه پوز و هم استفاده کنندگان از آن، به اشد مجازات محکوم شوند.
توتونچی اضافه کرد: این دسته از مودیان، در رده پرریسک قرار گرفته و علاوه بر اعمال موارد فوق، رسیدگی به پرونده مالیاتی ایشان به شکل سختگیرانه انجام خواهد شد.
